top of page

kon·­fer·­enci·­er

  • substantiv ~en ~er,  (franska conférencier), är en talare som presenterar något för en publik. Kommer från latinets conferre som betyder sammanföra. 

start

Syftets språkrör

Ditt budskap - mitt löfte

Som skådespelerska och operasångerska har jag mött publiken i 20 år. Men det är som mig själv jag kanske gör mig allra bäst. 

 

Mitt själva DNA kombinerar akademisk tyngd med genuint engagemang, humor - och självdistans.

Jag är kul. Och vass.

 

Exempel på grejer jag gjort är den stora finalen av European Choir Games & Grand Prix of Nations 2019, prestigefyllda WIN WIN Award-galan 2020-2022 och Julscen på Kungstorget i regi av Göteborg & Co.

 2022 och 2023 modererade jag internationella

Gothenburg Port Day och kontrakterades snart därefter av agenturen Sveriges Talare. 2023 är jag programledare för Shaping Sustainable Places, en podcast från Skanska.

Jag föreläser, leder workshops, gör voice-overs för angelägna syften och modererar expertsamtal. 

Jag är helt enkelt knockouten du längtat efter,

men som du inte visste fanns. 

Ny teaser på väg, håll utkik.

Under uppdatering - håll utkik! 

Videoklipp

(Precis, och vad är det då man har att se fram emot undrar du såklart? Jo, ett gäng feta, färska klipp och bilder av allt spännande jag håller på med på sista tiden! Planen är ett verkställande av detta under hösten. Tills dess får ni njuta av mina suspekta Youtube-monologer i vinets och kvasifilosofins tecken samt lite äldre konferenciersklipp. Håll ut people.)

/M

bottom of page